Υλικά

2 φλιτζάνια βρασμένα ρεβίθια στραγγισμένα
2 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Το χυμό από 2 μικρά lime
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
2 κ.γ. μουστάρδα

Τρόπος μαγειρέματος

Ψιλοκόψτε το σπανάκι σε πολύ μικρά κομματάκια και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ με τα ρεβίθια. Συμπλήρωστε το κρεμμύδι και ανακάτεψτε.

Σε ένα μπλέντερ βάλτε το χυμό Lime, το κόλιανδρο, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το σκόρδο και το κύμινο με το ελαιόλαδο.

Λιώστε να γίνει μια ομοιμόρφη κρέμα

Περιχύστε τα ρεβίθια και αλατοπιπέρώστε. Ανακινήστε καλά να καλυφθούν όλα τα όσπρια και άφηστε τη σαλάτα στο ψυγείο για 10 λεπτά. 

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!