Υλικά

 Σπαγγέτι 500γρ.
 Αλάτι και πιπέρι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 10 φρέσκα σκόρδα
 250 γρ. τοματάκια cherry
 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 ρόκα 
 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα

Τρόπος Μαγειρέματος

Προθέρμανετε το φούρνο στους 200oC.

Βάλτε σε μια κατσαρόλα αλατισμένο νερό να βράσει και ετοιμάστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Φροντίστε τα ζυμαρικά να κρατάνε λίγο και να είναι αυτό που λέμε al dente.

Στραγγίξτε και κρατήστε σε ζεστό σημείο.

Βάλτε τα φύλλα σκόρδου, τα τοματάκια και το κρεμμύδι σε λαδόκολλα και σε ταψάκι.

Ραντίστε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.

Ψήστε στο φούρνο για 12' - 15' λεπτά να αρχίσουν να μαυρίζουν οι τομάτες.

Πλύνετε τη ρόκα

Βγάλτε από το φούρνο και ανακάτεψε μαζί με το σπαγγέτι, τη φρέσκια ρόκα και το χυμό με το ξύσμα λεμονιού.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!